torsdag 12 juni 2008

PREMIÄR för musik!

Musik på en fotoblogg? Ja, idag gick filerna för katalogen till tryck, igen :-) Och korret är godkänt. Imorgon trycks den. Nu är det bara att hålla tummarna för att tryckeriet gör sitt...

Det känns skönt att filerna kom iväg i rätt tid. Och det firar jag med att lägga ut en låt som jag spelade in med hjälp av sköna kompisar 1982!!! Lyssna på gitarrsolot!!!

Text, musik, sång och kompgitarr: Benny Ottosson :-) Visst hänger foto, PhotoShop och musik ihop. Se på Mattias Karlsson, Scott Kelby och.... ja, ni vet....

Lyssna och njut :-) 26 år gammal odödlig musik :-)

Ditt raggaehår

5 kommentarer:

michael sågerås sa...

Schysst låt! och som du säger det är något med Photohop och musik. Det hör inte ett dyft ihop, men det verkar som om många goda photoshoppare spelar eller har spelat någon form av musik. Jag tillhör dem som har spelat... kanske ska ta upp det nu när jag har Mac:-)

Ha det gott och fira att katalogen ligger bortom dina händer nu...
/Michael S

Benny Ottosson sa...

Ska du absolut göra Michael. Musik är bra för själen...

Lev väl!

Sinkadus sa...

:) en riktigt glad och sprallig bit... kanske en sommarhit...

och vilket roligt spontant sätt att fira på... kan inte låta bli att undra vad du kommer att bjuda på nästa gång ett projekt blir klart? :)

Benny Ottosson sa...

Jadu, sinkadus, en vinylsingel har ju alltid en baksida, dock inte B-sida i detta fallet :-) utan en rocksida, den första var en raggaesida :-)

Stig sa...

I klass med Gessle..!!

nästan ;-)

Kul att höra!! Grattis!!