onsdag 10 oktober 2007

OBS! Reklam...

Tisdagen den 16 oktober kl. 18.30 kommer jag att visa bilder från mitt projekt "Tanum i bild" för första gången. Det är Uddevalla Fotoklubb/ABF som bjudit in fotografer med anledning av sitt 30-årsjubileum. Bildvisningen hålls på Bohusläns museum i Uddevalla och omfattar ca 150 bilder från projektet. Kan du inte komma, så har du ändå möjlighet att se bilderna på www.tanumibild.com om några dagar.

4 kommentarer:

michael sågerås sa...

Hej Benny!
Jag säger bara så snyggt, så snyggt. När boken är klar måste jag bara få köpa ett ex eller kanske ett till (present). Nu tycker jag att du tar lika bra bilder som herr Malm, om inte bättre i vissa lägen. Jag och familjen ska åka till Hamburgsund i nästa vecka och då ska jag passa på att själv ta lite fina bilder på den bohusländska miljön. Om du har tid över vore det trevligt att träffas en stund. Hör av dig om det så jag vet om och kan lämna ut mitt mobilnummer till dig.

Ha det och återigen, hur snyggt som helst:-)

Vänligen/Michael Sågerås

Benny Ottosson sa...

Tusen tack Michael! Otroligt värmande ord! Om det blir en bok så lovar jag ett signerat ex :-) Hade varit kul att fota tillsammans. Jag mailar dig om det.

/Benny

michael sågerås sa...

Jag glömde skriva att jag tipsat mina bloggläsare om dig på min blogg ewonsphotoshop. Bara så du vet:-)

/Michael S

Benny Ottosson sa...

Superschysst Michael! Bugar och tackar.

/Benny