torsdag 6 mars 2008

En ny bok; Tanum i bild 1.0 - Tjurpannan

Äntligen är den klar. Första boken i en tilltänkt serie; Tanum i bild. Första boken heter "Tanum i bild 1.0 - Tjurpannan". Den innehåller ca 50 bilder från mina ständigt återkommande besök ute vid Tjurpannans naturreservat. Ett ställe som alltid fascinerar. Det ser aldrig likadant ut från gång till gång. Nästa bok kan bli "Tanum i bild 2.0 - Kynnefjäll"... Kanske :-)

Boken är digitalprintad av Pixopolis och du beställer den här »

10 kommentarer:

michael sågerås sa...

Vad roligt att det blev en bok till slut. Då vill jag beställa ett exemplar med en gång. Jag måste ut till Tjurpannan en dag, har missat det området trots alla gånger jag varit i Bohuslän.

Boken ja, vill du ha ett beställningsmejl med antal och adressuppgifter?

Ha det gott/Michael S

Benny Ottosson sa...

Tusen tack Michael. Första exet :-) Du behöver inte maila mig. Detta räcker. Jag beställer ju on-demand så det kan dröja några veckor, hoppas det är ok.

/Benny

Anonym sa...

Gud så spännande=) Grattis!
En bok, inte illa!

Anonym sa...

Har vart och kikat på fotografierna i boken nu som hastigast, jättevackert!
Blev så sugen på att åka ut till havet...
=)

Benny Ottosson sa...

Tack Jessan! Ja, havet är alltid rätt att åka till :-)

Anonym sa...

Du har så många, helt fantastiska bilder... Alla skulle de göra sig fina som tavlor och vykort... och böcker också såklart :) hoppas att det är många som köper den...

Benny Ottosson sa...

Tusen tack Sinkadus... Det hoppas jag också :-)

Malin H sa...

Vill beställa ett ex!

Malin Hellesø
malinhelleso@gmail.com

Benny Ottosson sa...

Tusen tack Malin. Vad du är snäll! Terje är min allra största inspirationskälla inom naturfoto. Tyvärr syns det inte på mina bilder. Av den enkla anledningen att hans bilder inte går att plagiera :-) Och man ska ju inte plagiera... I vilket fall inspirerar han mig otroligt mycket. Älskar att sitta och bläddra i Min plats i ljuset och får direkt en längtan att springa ut i skog och mark. Och det är väl så inspiration ska fungera. Boken digitaltrycks så jag väntar kanske några veckor med beställningen. Hoppas det är ok. Tack än en gång!

Anonym sa...

Hej Benny!

En underbar bok! Vi har tittat mycket i den redan!

Hälsningar
Malin Hellesø m familj